Για εμάς

Anatolia Seaside

Οι ρίζες της ελληνικής γαστρονομίας φτάνουν μέχρι την Μινωική εποχή, περίπου 4.000 χρόνια πριν. Η ελληνική γαστρονομία δίνει έμφαση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων, που παράγονται στην ελληνική γη και βασίζεται σε τέσσερα μυστικά: στα φρέσκα υλικά, στη σωστή χρήση μυρωδικών και μπαχαρικών, στο αγνό ελαιόλαδο και… στην απλότητα. Εκτός από τις θετικές επιπτώσεις μιας ισορροπημένης διατροφής στην υγεία μας, στην ομορφιά και στη μακροζωία, υπάρχει και η κοινωνική πλευρά, που θέλει το γεύμα να μοιράζεται με καλή παρέα και σε χαλαρό, φιλόξενο περιβάλλον, όπως εδώ στο Ανατόλια. Σας καλούμε λοιπόν να γευτείτε τη ποικίλη ελληνική κουζίνα μας για μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.
| HEAD CHEF

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΕΑΚΗΣ

Ο Σταύρος Ζεάκης ειναι γνωστός για την σύγχρονη προσέγγιση του στην Ελληνική κουζίνα.
Λατρεύει να χρησιμοποιεί γεύσεις απο όλο τον κόσμο και έχει τελειοποιήσει ενα μαγειρικό στύλ, το οποίο ειναι αξιοθαύμαστο!

Είναι βραβευμένος για τις άριστες δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη του στην Ελληνική Γαστρονομία.